Tournee door Nederland
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Hanneke
18 Maart 2006 | Zweden, Stockholm
Hanneke gaat door Nederland touren!
Eindelijk is het dan zover. Hanneke heeft dan ook de Ryainair-verbinding Skavsta-Weeze ontdekt en zal Nederland binnenkort aandoen. In een kort interview geeft ze aan: "Voor het eerst in mijn leven voelde ik een soort heimwee. Heel apart. Toen ik de reis geboekt had, voelde ik me veel beter. Ik zie uit naar het weerzien met familie en vrienden."
Naar verwachting zal ze woensdagavond 29 maart in Nieuwegein aankomen alwaar ze bij haar ouders verblijft. Gedurende het weekend 1-2 april begeeft ze zich naar haar oude studentstad Den Haag.
Voor contactgegevens (Zweeds mobiel nummer of vast nummer ouders), plaats een reactie en je ontvangt een mailtje.
-Einde van dit persbericht-
18 Maart 2006 - 12:43
Paul:
Woehoe! Hanneke komt terug! -
18 Maart 2006 - 13:55
Ruud!:
hoi hoi! ik ga je zien! hoe lang blijf je in nederland? toch wel langer dan dat weekend hoop ik want dan ben ik er even tussenuit.... zie je snel daarna wel! -
19 Maart 2006 - 05:51
Godelieve:
Dat is pas een goed pers bericht. Leuk! Hopelijk tot gauw. Grtz. -
20 Maart 2006 - 13:25
Ronald:
Hoi Hanneke, Leuk dat je door Nederland gaat toeren :-)
Het lijkt me leuk om je weer te ontmoeten! -
20 Maart 2006 - 19:23
Leuk! C U Soon!:
pauline -
21 Maart 2006 - 16:49
Erik:
Hee, kom je de hitte opzoeken?haha. In Zweden zal het immers een tikje kouder zijn dan hier. Hoe is ie? lang niets gelezen. Hier gaat alles vlotjes en de tijd racet voorbij. Tot nu toe alle tentamens gehaald, nog vier te gaan en een jaaropdracht en hopelijk, heel hopelijk daarna propedeuse. Maar ja moet ik die tentamens nog wel eerst gaan halen.
Zin om een keer wat bij te kleppen bij Dudok of zo? Of miscchien in Scheveningen, de strandtentjes staan er alweer.
Groetjes Erik -
21 Maart 2006 - 21:15
Sanne:
Hey Hanneke!
Leuk dat je naar het zuiden komt! -
21 Maart 2006 - 21:16
Ps:
Ga je dan ook op de foto met je fans? ;) -
03 April 2006 - 06:34
Mervin:
Hoi Hanneke,
We hebben elkaar gisteren ontmoet bij de lunch en het lijkt me leuk om contact te houden.
gr. Mervin -
11 April 2006 - 11:14
Ivo Rijerse:
wel geinig om hier eens te reageren. Succes met je cello en die les houd je te goed natuurlijk. Verkoop maar veel koffie, dan kan je snel weer eens komen. -
15 April 2006 - 20:05
Hanneke:
Lieve mensen, dank voor de warme ontvangst. Het was geinig om weer eens terug te zijn. Maar het voelde eerlijk gezegd goed om weer terug te vliegen naar het noorden.
Mervin, voel je vrij om te mailen (zuring@hotmail.com)