Wortels
Door: Hanneke
Blijf op de hoogte en volg Hanneke
26 November 2007 | Zweden, Stockholm
De negen-maanden durende relatie met Herman kreeg een waardig einde afgelopen juli, toen we allebei bereid waren om in te zien dat we te verschillend in het leven staan om samen verder te reizen. Tranen en zwaarmoedige gedachten, maar ook moed en hoop om verder te gaan, met een rijker inzicht.
Een maand geleden begon ik minder te werken (32 uur) om meer tijd te hebben voor sollicitaties. Het werd in de klantenservice werd me té routinematig en eenzijdig. Vorige week echter, werd mij een interessantere baan binnen hetzelfde bedrijf aangeboden, op de marketing avdeling! Meer nieuws later...
Bijgevoegde foto’s laten in een mozaiek de afgelopen zomer zien, zoals altijd zonnig, sociaal en actief. Nu is het bijna december en rond twee uur ’s middags begint het al te schemeren. Ik houd mijn conditie in stand met een geweldig leuke cursus in Swing (denk aan blije dames in gekartelde rokjes die dansen op jazzmuziek uit de twintiger jaren). Kerst vier ik op het werk (geloof het of niet, maar de klantenservice is geopend) en Oud&Nieuw wordt een funky feest bij ons thuis, met oliebollen en champanje.
Heb een gezegende kerst en een ontspannen december. Stress niet!
Als je Stockholm eens wilt verkennen (Ryanair vliegt nu ook hierheen vanaf Eindhoven), neem dan gerust contact met me op. Er is altijd plaats in B&B H&M (Hanneke en Maria)!
28 November 2007 - 16:52
Erik:
Hey Hey,
goed om wat van je te horen en dat het goed gaat. Verhuizen? Sounds familiar! Hier nog een! Maar dat mail ik je binnenkort effe. Wel heb je nu zeker alle kneepjes van het verhuisvak onder de knie, don't mess with Hanna!
De warmte in Spanje, de mystiek in Roemenie en de sneeuw in Zweden.......Mooi dat je lekker van het leven geniet en mooi is het leven!
Effies kort, op school gaat het goed, ben nu derde jaars, in de liefde gaat het fantastisch, na een half jaar verkering ben ik in maart vrijgezel geworden en in mei weer helemaal hoteldebotel van Adrienne. We zijn zo hoteldebotel vandaag de dag, dat we over twee weken gaan samenwonen in het Zeeheldenkwartier.
Maar goei dat hoor je snel.
Jij en Maria ook alvast een zalige witte kerst!
Groetjes
Erik
29 November 2007 - 09:25
Ruud:
Mooi voor mekaar Hanneke; wortel schieten en tevens een prima belegging denk ik zo. Echt je eigen stekkie he! ik hoop het snel eens in het echt te zien.
fijne winter gewenst!
liefs
Ruud -
14 December 2007 - 22:42
Mathijs:
Ha Hanna!
Hartstikke gaaf om dat goede nieuws allemaal te horen van pa en ma en nu ook via dit bericht. Ik ga je heel snel bellen om even persoonlijk te horen wat dit allemaal met je doet. Adnah en ik lijken het leuk om komend jaar een lang weekend Stockholm te doen. Adnah is wel van de weekendjes. Dus daar kan ik haar wel een plezier mee doen.
Yo met de Banjo.
15 Februari 2008 - 13:12
Barbara:
Hee Hanneke, long time no see...!
Hoe gaat het met je? Met mij alles top, ik heb zelfs een vriend sinds 2 maanden! There is a God! :)) Veel liefs en ik hoop om wat van je binnenkort te horen. Groetjes, Barbara -
15 Februari 2008 - 13:14
Barbara:
Trouwens, leuke foto's! -
24 Februari 2008 - 07:28
Kristel Van De Hebo!:
Hoi Hanneke (of Hanna tegenwoordig?)
Ik las je interview op de wereldexpat site. Leuk om te lezen dat het zo goed met je gaat! De eenzaamheid in Zweden is het tegenovergestelde van het sociale leven in Oman waar ik nu zit. Iedereen zorgt voor elkaar en zit de hele dag bij elkaar. ook wel eens vermoeiend voor een geindividualiseerde westerling! Het is lekker warm (28 graden) en dat gaat oplopen tot zo'n 45 graden in de komende maanden pfoehhh. Ik vind het leuk om eens naar Stockholm te komen. Het staat al een tijd hoog op mijn lijst.... Mail me eens! het is nog steeds krisinmoskou@hotmail.com
Groetjes uit Sohar, Oman!
Kristel -
14 Oktober 2008 - 17:25
Kristel:
het is weer tijd voor een update! -
10 Mei 2009 - 21:42
Pauline:
hee waar zit jij nu/! -
07 December 2012 - 17:29
Pedro Torres:
Hi Hanna! Maybe twelve years or so have passed since we met in Lisbon, listening to the piano. Then Oporto, with the cold swiss named Atila, and finally the adventure of riding a horse that, must admit, didn't go quite well. So long ago. Where are u now? Married? Kids? So nice to hear from u. Regards, Pedro