Soundbites van een heerlijk weekend - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Hanneke Zuring - WaarBenJij.nu Soundbites van een heerlijk weekend - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Hanneke Zuring - WaarBenJij.nu

Soundbites van een heerlijk weekend

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg Hanneke

28 Augustus 2005 | Zweden, Stockholm

Kampweekend van onze (kerkelijke) gemeente:
honderdzestig mensen van groot tot klein,
tien kilo tomaten in partjes snijden,
bidden voor elkaar en veel tranen,
in een meer met glashelder water springen,
God aanbidden in een oude koeienstal,
zoveel mensen leren kennen dat je namen door elkaar gaat gooien,
(erachter komen dat je met Karin of Andreas een goede kans maakt de juiste naam te hebben,)
je 's ochtends om zeven uur verbazen over de pracht van de natuur en een ochtendgebed bijwonen,
rollebollen met Leo (2 jaar) in het gras,
op de terugreis ontdekken dat Heineken met 3,5% bier de Zweedse markt probeert te veroveren (nee, ik heb het niet durven kopen).

Het was opmonterend, ontspannend en boven alle verwachting. Morgen verhuis ik naar een bijzonder gastvrije vrouw genaamd Kathe, die in Upplands-Väsby woont (het Nieuwegein van Stockholm; in een half uurtje bereikbaar met de pendeltrein). Binnenkort meer!

• 29 Augustus 2005 - 20:15

Bram:

Pfewww... klinkt heel relaxt. Ik zit hier stiekem een klein beetje jaloers te zijn ;) Geniet ervan!

• 30 Augustus 2005 - 19:09

BP:

AAh Upplands Vasby! Good memories! Daar hebben wij gekampeerd en in een of andere jeugdherberg geslapen! Jij hebt nog steeds elke dag vakantie daar niet, Hanneke?

• 30 Augustus 2005 - 19:14

Hanneke:

Een camping in U-V? Grappig... Ik heb de omgeving nog niet verkend, maar het lijkt erg rustig en vredig. Vakantie...tsja. Op dit moment houd ik Coffeecow draaiende daar de chef Johannes op vakantie is. Ook verdiep ik me nog steeds in de geheimen van de Zweedse taal. Verder solliciteer ik en morgen moet ik op het matje komen bij het arbeidsbureau. De dagen vullen zich snel! Maar het weer nodigt wel tot een kopje thee op het terras ;) Daar dan?

• 01 September 2005 - 09:03

Barbara:

Hoi! 3 weken geleden heb ik geprobeert je te bellen en heb een sms gestuurd...heb je nog hetzelfde nummer? Blij om te horen dat je lol hebt en dat je geniet van de zomer. Gisteren was het 30graden hier, ben naar het strand met mijn ouders+broer en heb ook nog in zee gezwommen! Veel succes bij de arbeidsbureau! Knuffel.

• 02 September 2005 - 10:58

Sjouk:

he han
    hoe is het met je job search? van carl hoorde ik dat je nog niet gemaild had,hij heeft waarschijnlijk wel wat connexies voor je!
    succes meid!
    dikke kus sjouk

• 08 September 2005 - 02:02

Thijs Van Beek:

Erugh leuk te lezen wat je meemaakt in Zweden. Veel plezier en gezelligheid toegewenst.

• 13 September 2005 - 17:04

Sammy:

hoi hanneka alles goed met jou ik heb alles fotos van je gezien .gt . sam en petra mijn email is boezokn @hotmial.com

• 13 September 2005 - 17:50

Hanneke:

Hej Sjouk, lees volgende post! Heb hem al gemaild voordat ik naar Zweden ging, is zeker iets misgegaan. Never mind.

Hoi Sammy! Hoe bevalt je nieuwe huisje? Alles oke?